Портал шкільної преси Запорізької гімназії №19 Запорізької міської ради

 

 

Пошук

Фільтр пошуку

ВМ-НФ Запоріжжя конференція медіаосвіта конкурси АУП ЗНВК №19 Запорізький НВК №19 Шкільний Медіахолдинг Конкурс радіо Андрій Єлькін Республіка Мрія здоров'я Кристал здорові школи звіт медіаграмотність навчання відео Шевченківські пакети плакати постер HEALTHY SCHOOLS плакат безпека медіатворчість урок екологія РК медіакультура 7 клас 9 клас булінг виховна робота 8 клас основи медіаграмотності практична робота екологія Солярис Департамент освіти і науки біологія еко-марафон Вісник Мрії челендж самоврядування медіа Карантин Хімія дистанційне навчання кіноклуб

Категорії розділу

Новини від шеф-редактора ПШП [134]
Новини - 24/7 [21]
Новини початкової школи [2]
Новини інших МЦ [17]
Новини - Олімпія [18]
Новини - Бригантина [14]
Новини - Креатив [105]
Новини - Кристал [123]
Новини - Фенікс [24]
Новини - Промінь сонця [7]
Новини - Нове місто [6]
Новини - Соляріс [23]
Новини - Нью-Скіфія [12]
HEALTHY SCHOOLS [51]
Новини в рамках програми "HEALTHY SCHOOLS"

Ми у Фейсбуці

ВМ-НФ


1:33 PM
Завершився одинадцятий етап "Здорових шкіл" - НАШ ЗВІТ

Звіт №11 Запорізького навчально-виховного комплексу №19 про активності в рамках Національного конкурсного проекту "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів". 

#HS_UA #HealthySchools_UA  #ЦентрКСВ #Mondelez

В цьому звіті потенційна аудиторія ознайомиться з наступним змістом. 
 
Кількісні показники ефективності
Скільки всього учнів навчається у вашому закладі?
1284 
Кількість дітей залучених в організації активностей:
220
Скільки всього осіб (дітей, вчителів, батьків, жителів громади) охоплено за результатами ваших активностей
312

Якісні показники ефективності 

Для учнів філії № 3 Запорізького НВК №19 проведно змагання з малого тенісу. 

«Спорт-запорука здоров’я» -  відбувся турнір з тенісу.

З метою популяризації здорового способу життя, створення умов для занять фізичною культурою та спортом у рамках програми участі Запорізького НВК №19 у Національному конкурсному проекті "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів" для учнів філії № 3 18 березня 2019 року було проведно змагання з малого тенісу. До участі в змаганнях весняного турніру з настільного тенісу допускалися кращі гравці 6-9 класів. Змагання проводилися у двох категоріях серед юнаків та дівчат.

За підсумками змагань вчителем фізичної культури Почерняєвим Д.В. було визначено переможців. Так у особистому заліку серед юнаків  І місце зайняв – Борисенко Максим з 9 класу, ІІ місце виборов Хомич Дмитро з 8 класу, ІІІ місце - Ткаченко Руслан з 6 класу. Серед дівчат кращою стала Кромченко Віола з 6 класу, на II місці - Уткіна Катерина з 8 класу, третя – Темченко Юліанна з 9 класу. Вітаємо переможців!

Більш детально + фото http://school19.zp.ua/1454-veliki-peremogi-malogo-tenusu.html

Напередодні весняних канікул п'ятикласники інструктували свого класного керівника про те, як берегти здоров’я

Мова йшла про правила безпечної поведінки на весняних канікулах. Рішення провести заняття в такому незвичайному форматі було прийнято зусиллями дружного колективу 5-А класу. Для наочного викладу цієї теми учнями класу були намальовані малюнки із зображенням ситуацій до яких може привести недотримання елементарних правил ОБЖ. Заняття вийшло цікавим і незабутнім.

Більш детально - http://zps19.at.ua/news/2019-03-19-200

В Запорізькому НВК №19 відбулася Гра-тренінг з ПДР «Азбука безпеки»

Про це можна буде дізнатися у наступному звіті.  

Команда «Вогняні лицарі» взяла участь у районному етапі фестивалю ДЮП

20 березня 2019 року на базі Запорізької гімназії № 93 пройшов районний етап щорічного фестивалю Дружин юних пожежних. Команда «Вогняні лицарі» вже другий рік поспіль представляє ЗНВК № 19 на цьому заході.

Учні навчалися правилам безпечної поведінки, повазі до професії пожежника-рятувальника, вчилися діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях. Адже від цих навичок залежіть здоров’я всіх і кожного. 

В ході заходу громадяни Мрії залучалася до профілактичної роботи з попередження виникнення надзвичайних ситуацій та до простору популяризації здорового й активного способу життя.

До складу команди «Вогняні лицарі» увійшли учні 8-А та 9-А класів. Вони взяли участь в таких конкурсах, як «Візитка», «Безпечна прогулянка», «Медичний», «Плакат соціальної реклами», «Домашнє завдання». Учні демонстрували знання з розпізнавання отруйних та їстівних грибів та ягід, з медичної підготовки, уміння в’язати вузли. Далі своїми знаннями вони будуть ділитися зі своїми товаришами та учнями молодших класів.

Більш детально + фото http://zps19.at.ua/news/2019-03-26-205

Учні Запорізького НВК №19 створювали буклети з теми «Будьмо енергійними без енергетиків» 

Бути енергійними без енергетиків, -  закликали учні філії №3 ЗНВК№19! Вони підготували буклети, де докладно розповіли про небезпеки та ризики вживання енергетичних напоїв.
Усі авторські попереджуючи розробки зібрані  у публікації кореспондентів газети «220V-next» на порталі шкільної преси ЗНВК №19. Більш того, на Філії №3 відбулися профілактичні бесіди з учнями 8-9 класів про небезпеки та ризики для здоров’я енергетичних напоїв. 

Більш детально + цифрові версії буклетів – 
http://zps19.at.ua/news/budmo_energijnimi_bez_energetikiv/2019-03-24-204 

Готується до проведення традиційний Екологічний Марафон Дитячо-юнацької екологічної громадської організації Запорізького НВК №19 «Планета Земля – територія Мрії»

В Запорізькому НВК №19 відбулась нарада за участю педагогів та учнівського самоврядування з обговоренням програми Екологічного марафону «Планета Земля – територія Мрії». Марафон кожного року проводиться у квітні місяці. В цьому році вирішено провести природоохоронні акції задля покращення здорового простору радісних школярів. Крім того, заплановані багаточисельні інформаційно-просвітницькі кампанії, цільовою аудиторією яких є не тільки учні школи, а й мешканці некольких мікрорайонів Шевченківського району міста Запоріжжя. 

Завершився конкурс на найкращий проект по здоровому харчуванню, де учні могли проявити свої вміння, креативність та знання принципів і правил здорового харчування.

Найактивнішими стали учні 6-А (ф) класу, які прониклися їдеєю правильного харчування. Учні в готували презентації, малюнки про вплив харчування на здоров я підлітків. Харчові звички, що формуються у дитинстві, зберігаються і в дорослому віці. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура спроживання їжі не лише вбережуть дитину від численних хвороб, а й зроблять її бадьорішою і уважнішою.

Їжа повинна забезпечувати людину енергією та поживними речовинами, а не стати культом. Такого висновку дійшли учні, що працювали над проектом. Крім того, споживайте багато овочей, фруктів, риби обмежте споживання мяса,солі. Змалечку привчайте дитину до різних смаків, дотримуйся питного режиму, ніколи не їжте біля телевізора, - ось перелік простих правил, яких може дотримуватись будь хто.

І найголовніше, якщо хочете заохотити дитину їсти здорову їжу, то і самі маєте харчуватись правильно.

Дивіться відео: https://www.facebook.com/groups/zps19/permalink/1704213359725207/

Попередні звіти в одному файлі: 

http://zps19.at.ua/2018-2019/zviti_1-11.pdf


Автор новинного повідомлення:
Сфера інтересів автора:
Автор фото:
Категорія: HEALTHY SCHOOLS | Переглядів: 371 | Додав: mech | Теги: Запорізький НВК №19, звіт, №11, HEALTHY SCHOOLS | Рейтинг: 5.0/1

Слідкуйте за новинами в групі "Запорізький НВК №19"
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Всього коментарів: 0
avatar

Новини

 

[2023-06-18]
Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!

[2023-05-02]
Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!

[2023-04-30]
Згадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для УкраїниЗгадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для України

[2023-04-28]
Як спасати планету, дізналися учасники кіноклубної події

[2023-04-24]
22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу 22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу "Електронні відходи - Стоп!"

Фото


Публікації

Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.

Контрольна робота з теми «Хімічні реакції» 9 КЛАС

Школа лідерів - майстер-класи

Перелік проектів на вибір для учнів 6-9 класів

Школа сайтобудування

Обираємо логотип 2022-2023Обираємо логотип 2022-2023

ВСЯ ХІМІЯ за 8 клас в 1 уроці + таймкоди

Складові аналізу медіатексту

По слідам війни, йде допомогаПо слідам війни, йде допомога

Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання)

Вхід на сайт

Заради розвитку

Рейтинг успішності

ТОП-5

КРИСТАЛ
24/7
КРЕАТИВ

Коментарі

YML

Характеристика Натрію і Хлору
Натрій: 
До речі, пане Вадиме, Ваша ідея зі створення переліку інтернет-ресурсів медіахолдингу "ВМ-НФ&qu

Я теж абсолютно так думаю. Втім, з'ясовується, що серйозні Інтернет-ресурси, а надто їх розробка

Всі, хто розвиває якийсь бренд, обов'язково повинні мати свій власний сайт, адресу якого розміщу

Ой, загубився перший рядок, він виглядав так:

Хочеш мати власний сайт?

Календар

«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

  • department