Портал шкільної преси Запорізької гімназії №19 Запорізької міської ради

 

 

Пошук

Фільтр пошуку

ВМ-НФ Запоріжжя конференція медіаосвіта конкурси АУП ЗНВК №19 Запорізький НВК №19 Шкільний Медіахолдинг Конкурс радіо Андрій Єлькін Республіка Мрія здоров'я Кристал здорові школи звіт медіаграмотність навчання відео Шевченківські пакети плакати постер HEALTHY SCHOOLS плакат безпека медіатворчість урок екологія РК медіакультура 7 клас 9 клас булінг виховна робота 8 клас основи медіаграмотності практична робота екологія Солярис Департамент освіти і науки біологія еко-марафон Вісник Мрії челендж самоврядування медіа Карантин Хімія дистанційне навчання кіноклуб

Категорії розділу

Новини від шеф-редактора ПШП [134]
Новини - 24/7 [21]
Новини початкової школи [2]
Новини інших МЦ [17]
Новини - Олімпія [18]
Новини - Бригантина [14]
Новини - Креатив [105]
Новини - Кристал [123]
Новини - Фенікс [24]
Новини - Промінь сонця [7]
Новини - Нове місто [6]
Новини - Соляріс [23]
Новини - Нью-Скіфія [12]
HEALTHY SCHOOLS [51]
Новини в рамках програми "HEALTHY SCHOOLS"

Ми у Фейсбуці

ВМ-НФ


5:09 PM
Запорізький НВК №19 надав четвертий звіт про активності в рамках програми "Здорові школи"

14 грудня 2018 підготовлено та надіслано Четветий звіт про активності Запорізького НВК №19 в рамках конкурсної програми "Здорові школи". Координатори від ЗНВК №19 відмічають активне бажання громадян Мрії брати участь у здорових та веселих заходах, які націлені на покращення здорового простору та розуміння важливості здорового способу життя.

#HS_UA #HealthySchools_UA  #ЦентрКСВ #Mondelez

Четвертий звіт (1-16 грудня) містить інформацію про наступне: 

Кількісні показники ефективності

Скільки всього учнів навчається у вашому закладі?
1284 

Кількість дітей залучених в організації активностей
660

Скільки всього осіб (дітей, вчителів, батьків, жителів громади) охоплено за результатами ваших активностей
930

Якісні показники

Учні Запорізького НВК №19 готові до захисту нашого життя та здоров’я. Відбувся квест. 

7 грудня, шкільні коридори та спортивна зала гули, неначе вулик. Справа в тому, що в цей день на паралелі старших класів проходив квест на честь святкування Дня Збройних Сил України. Юнаки випробували свої сили в різноманітних змаганнях.

Здоров’ю та фізичному стану старшокласників, необхідних майбутнім захисникам, приділялася особлива увага. Саме тому цей захід планувався як активність Запорізького НВК №19 в рамках національної конкурсної програми «Здорові школи».

У спортивній залі в означений час зібралися команди «Січ», «Олімпія», «Козаки», «Нащадки козаків» та їх вболівальники. Учасники пройшли такі етапи: «Привітання», «Конкурс капітанів», «На привалі», «Солдатська кухня», «Вікторина з історії козацтва та сучасних Збройних Сил України», «Тлумач», «Генштаб», «Медична допомога», «Фізична підготовка», «Урочистий марш». Хлопці продемонстрували силу та спритність під час спортивних змагань, уміння чистити картоплю, пришивати ґудзики, транспортувати умовно поранених, проходити урочистим маршем та виконувати стройові пісні. Дівчата спробували себе у ролі медичних сестер, вони грамотно надавали первинну медичну допомогу, а також виступали у ролі тлумачів.

Більш детально:  http://zps19.at.ua/news/odin_den_iz_zhittja_soldata/2018-12-08-117 

«Нащадки козаків» Запорізького НВК №19 змагалися у стройовій та силовій підготовці

6 грудня на філії №3 Запорізького НВК №19 відбувся  1 (шкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід проведено з метою пропагування здорового способу життя, а також - патріотичного виховання учнівської молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомоcті, активної громадянської позиції, та було приурочено до Дня Збройних сил України.

Чотири команди змагалися у стройовій та силовій підготовці, знанні історії козацтва, виконанні козацьких пісень. 

Кращими виявилися учні 9 класу, на 2 місці команда 6-аф класу, третє місце поділили 7 та 8 класи. У планах - провести акцію «Добре діло» та організувати вивчення правил першої допомоги та народної медицини.

Більш детально:
http://school19.zp.ua/1412-nashchadki-kozakiv-navchayutsya-poruch.html 

В Запорізькому НВК №19 відбулися «Козацькі розваги»

6 грудня до Дня збройних сил України на філії № 3 було проведено запальне свято «Козацькі розваги» для  учнів 2-3 класів. Команда «Берегиня» та «Дзвіночок» складалися з учнів обох класів.  Святкове дійство на підтримку відродження патріотизму та культивування здорового способу життя організували і провели вчитель фізичної культури Почерняєв Д.В. та класовод 3-аф класу Мозгіна Н.Є.

Відомо, що козаки були фізично здоровими і сильними людьми, добрими вершниками. Хлопців змалку навчали натягати лук, коня з рук не випускати, вміти боротися з негодою, бути витривалими, у небезпеці проявляти відвагу і мужність. За такі риси і вибирали козаків. А вони свої здібності виявляли під час бою і козацьких забав, які проводилися у час відпочинку. Відродження традицій козацтва в нашій школі відбувається постійно через участь учнів у подібних заходах.

На початку свята команди привітали одне одного та зачитали вірші до свята. Програма заходу складалася зі спортивних та інтелектуальних змагань. Головним змістом усіх спортивних змагань була підтримка побратимів, товаришів.  Учні передавали м’яч, перетягували канат, бігали естафету, визначали найсильнішого, вчилися діяти у команді.

Більш детально: 
http://school19.zp.ua/1411-kozatski-rozvagi-proveli-na-filiji-3-do-dnya-zbrojnikh-sil-ukrajini.html 

Відбувся майстер-клас з лікарем «Як зберегти зір» 

12 грудня, у відповідності до Плану дій Запорізького НВК №19 в рамках Національної програми активностей "Здорові школи" відбувся майстер-клас для учнів 8-9 класів по збереженню зору.

Лікар-педіатр вищої категорії, кандидат медичних наук, викладач ЗДМУ, Чакмазова Олена Миколаївна, розповіла про найбільш розповсюджені захворювання зорової системи, ознайомила з ефективними прийомами для збереження зору.

За словами лікаря, проблеми з зором мають близько 300 мільйонів людей у світі. Сучасна людина проводить багато часу за компютером, телефоном, тому загроза втратити зір підвищується.

Більш докладно: 
http://zps19.at.ua/news/majster_klas_jak_zberegti_zir_na_filiji_3_zuvk_19/2018-12-12-121 

Першокласникам також розповіли, як берегти свій зір

Профілактиці захворювань зору були присвячені бесіди медичної сестри окуліста дитячої поліклініки № 3 Шевченківського району  Тараненко В.А.  з учнями перших класів. 
Захід відбувся у відповідності з Планом дій Запорізького НВК №19 в рамках Національної програми активностей "Healthy Schools".

Діти охоче спілкувалися з медичним працівником, обговорюючи проблеми гігієни зору, режиму дня, правил здорового харчування. Діти аналізували, які іграшки небезпечні для очей: не тільки гострі та колючі, а ще й комп’ютери, планшети, смартфони, навіть телевізор, коли перегляд передач займає багато часу.  Наприкінці заняття школярі розучили вправи особливої гімнастики для зору та обіцяли розказати батькам, про що дізналися в школі.

Більш детально: 
http://zps19.at.ua/news/zir_bezcinnij_dar_diznavalisja_uchni_pershikh_klasiv/2018-12-12-122 

«СНІД - стосується кожного» - на Філії №3 відбувся флеш-моб

На Філії №3 Запорізького НВК №19 продовжується виконання Плану дій в рамках національної програми активностей HEALTHY SCHOOLS

Учні 8-9 класів вирішили нагадати про те, як не передається вірус, що можна спілкуватися, ходити до школи, цілуватися, обідати разом , - це безпечно для здоров я. Їх гаслом сталі слова:"Боятися не треба, пора знати!"

Більш детально + Відео: 
http://zps19.at.ua/news/snid_stosuetsja_kozhnogo/2018-12-14-125 

У Запорізькому НВК №19 відбулися змагання з армрестлінгу

Всі спортивні змагання Запорізького НВК №19 в 2018-2019 навчальному році занесені в план активностей, які здійснюються в рамках національної програми "Healthy Schools: заради здорових и радісних школярів".

В ході четвертого етапу активностей в школі-комплексі відбулися змагання з армрестлінгу. Змагання викликало значний емоційний відгук уболівальників - учнів 9-11 класів ЗНВК №19.

Більш детально: 

http://zps19.at.ua/news/2018-12-13-124 
 


Автор новинного повідомлення:
Сфера інтересів автора:
Автор фото:
Категорія: HEALTHY SCHOOLS | Переглядів: 389 | Додав: mech | Теги: здорові школи, Запорізький НВК №19, HEALTHY SCHOOLS | Рейтинг: 5.0/1

Слідкуйте за новинами в групі "Запорізький НВК №19"
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Всього коментарів: 0
avatar

Новини

 

[2023-06-18]
Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!

[2023-05-02]
Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!

[2023-04-30]
Згадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для УкраїниЗгадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для України

[2023-04-28]
Як спасати планету, дізналися учасники кіноклубної події

[2023-04-24]
22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу 22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу "Електронні відходи - Стоп!"

Фото


Публікації

Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.

Контрольна робота з теми «Хімічні реакції» 9 КЛАС

Школа лідерів - майстер-класи

Перелік проектів на вибір для учнів 6-9 класів

Школа сайтобудування

Обираємо логотип 2022-2023Обираємо логотип 2022-2023

ВСЯ ХІМІЯ за 8 клас в 1 уроці + таймкоди

Складові аналізу медіатексту

По слідам війни, йде допомогаПо слідам війни, йде допомога

Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання)

Вхід на сайт

Заради розвитку

Рейтинг успішності

ТОП-5

КРИСТАЛ
24/7
КРЕАТИВ

Коментарі

YML

Характеристика Натрію і Хлору
Натрій: 
До речі, пане Вадиме, Ваша ідея зі створення переліку інтернет-ресурсів медіахолдингу "ВМ-НФ&qu

Я теж абсолютно так думаю. Втім, з'ясовується, що серйозні Інтернет-ресурси, а надто їх розробка

Всі, хто розвиває якийсь бренд, обов'язково повинні мати свій власний сайт, адресу якого розміщу

Ой, загубився перший рядок, він виглядав так:

Хочеш мати власний сайт?

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

  • department