Портал шкільної преси Запорізької гімназії №19 Запорізької міської ради

 

 

Пошук

Фільтр пошуку

ВМ-НФ Запоріжжя конференція медіаосвіта конкурси АУП ЗНВК №19 Запорізький НВК №19 Шкільний Медіахолдинг Конкурс радіо Андрій Єлькін Республіка Мрія здоров'я Кристал здорові школи звіт медіаграмотність навчання відео Шевченківські пакети плакати постер HEALTHY SCHOOLS плакат безпека медіатворчість урок екологія РК медіакультура 7 клас 9 клас булінг виховна робота 8 клас основи медіаграмотності практична робота екологія Солярис Департамент освіти і науки біологія еко-марафон Вісник Мрії челендж самоврядування медіа Карантин Хімія дистанційне навчання кіноклуб

Категорії розділу

Новини від шеф-редактора ПШП [134]
Новини - 24/7 [21]
Новини початкової школи [2]
Новини інших МЦ [17]
Новини - Олімпія [18]
Новини - Бригантина [14]
Новини - Креатив [105]
Новини - Кристал [123]
Новини - Фенікс [24]
Новини - Промінь сонця [7]
Новини - Нове місто [6]
Новини - Соляріс [23]
Новини - Нью-Скіфія [12]
HEALTHY SCHOOLS [51]
Новини в рамках програми "HEALTHY SCHOOLS"

Ми у Фейсбуці

ВМ-НФ


9:19 AM
В Запорізькому НВК №19 стартував 2019-2020 навчальний рік - ВІДЕО

Кажуть, як зустріниш Новий рік, так його й проведеш. Свято Першого дзвоника з нагоди Всесвітнього Дня Знань в Запорізькому НВК №19 подарувало учням море радісних вражень.

Урочиста лінійка, тематичні класні години, творчі проекти квести та флешмоби прикрасили цей день та наповнили його незабутніми подіями. 

Ось представники усіх ланок  займають локацію на майданчику дошкільного відділення. Лінійка «Країна дитячих Мрії» - це захід, з яким школа стартує у Новий навчальний рік.

Громадяни Мрії в жовто-блакитних краватках, нарядні першокласники, поруч  їх батьки, настроєні на ефективну роботу вчителі – всі уважно спостерігають урочисте дійство.

У центрі події директор школи комплексу, представники адміністрації, районного відділу освіти, депутатського корпусу. Всі зацікавлені сторони в цьому році вклали величезні зусилля в підготовку школи до нового навчального року.

По черзі надається слово для вітань. Дошкільнята, майбутні випускники , шкільні виконавці художньої самодіяльності у своїх виступах бажають школярам успіхів в навчанні, творчих досягнень та значних звершень у новому навчальному році.

Першокласники разом зі майбутніми випускниками крокують до розтягнутих батьками рушників. Починається видатний період життя майбутніх громадян Мрії. Період наполегливих зусиль, нових знань, важливих компетенцій, творчого натхнення та безперервного дорослішання.

Фото з місця події тут >>> 

 

 

Не встигла завершитися урочиста лінійка, присвячена початку нового навчального року, як на локацію дошкільного відділення школи-комплексу прибули учні 2-4 класів. Вони з задоволенням виконували творчий проект «Я малюю Батьківщину». Крейди вистачило всім. При цьому завдання було дуже відповідальне: потрібно було на асфальті малювати сильну, щасливу, перспективну та мирну Україну. Учні початкової школи відмінно впоралися з цим завданням, а вчителі, батьки, бабусі та дідусі, якщо й допомагали, то зовсім трохи.

Не менш емоційні події саме в цей  час відбувалися на багатьох інших локаціях Запорізького НВК №19. Тут дуже постаралися наші десятикласники. У костюмах справжніх піратів вони проводили для п’ятикласників квест «Пошуки скарбів». Потрібно було пройти величезний маршрут випробувань, показати свою готовність працювати на новому рівні навчання, з новими учителями, новими предметами, у нових умовах кабінетної системи.

Шкільні «пірати» підготували цікаві вікторини, спортивні естафети, конкурси, нагадали про правила дорожнього руху, про можливості реалізувати себе у програмах Центру виховних інновацій, розповіли про режим роботи шкільної їдальні та про безпеку під час освітнього процесу.

Наші кореспонденти підготували фотовиставку яскравих моментів заходу >>>

Також відразу чотири локації (музична зала, мультимедійний кабінет, актова зала, шкільна їдальня) були задіяні сьогодні для проведення масштабного заходу – квесту «Подорож країною знань», який проводився зусиллями учнів 11 класу з метою ознайомлення першокласників зі школою.

Громадяни Мрії підготували для малечі цікаві загадки, захоплюючу виставу, рухливі ігри, розповідали про шкільне життя, про те, як не заблукати величезними коридорами шкільних будівель та чому важливо дотримуватися певних правил поведінки.

Фотозвіт про це можна переглянути тут >>>

Вручення сертифікатів повноправних учнів та могутнього ключика знань, поради пана Букварика та Королеви Компетентність, відвідання шкільної бібліотеки та центру безпечної води – все запам’ятається надовго!

Учнів 6-7 класів порадував емоційний флешмоб "Школо, привіт!". Фото + відео >>>

 

Редколегії Шкільного Медіахолдингу «Вісник Мрії – Новий Формат» готують новинні повідомлення для більш детального ознайомлення читачів Порталу шкільної преси ЗНВК №19 з подіями першого дня 2019-2020 навчального року – Всесвітнього Дня Знань та Свята першого дзвоника.

Чекаємо на подальше висвітлення вражаючих подій, які відбулися на території Дитячо-юнацької громадської організації «Республіка Мрія» Запорізького НВК №19!


Автор новинного повідомлення:
Сфера інтересів автора:
Автор фото:
Категорія: Новини від шеф-редактора ПШП | Переглядів: 410 | Додав: mech | Теги: флешмоб, Свято, лінійка, квест, новий рік, Запорізький НВК №19 | Рейтинг: 5.0/1

Слідкуйте за новинами в групі "Запорізький НВК №19"
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Всього коментарів: 0
avatar

Новини

 

[2023-06-18]
Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!

[2023-05-02]
Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!

[2023-04-30]
Згадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для УкраїниЗгадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для України

[2023-04-28]
Як спасати планету, дізналися учасники кіноклубної події

[2023-04-24]
22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу 22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу "Електронні відходи - Стоп!"

Фото


Публікації

Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.

Контрольна робота з теми «Хімічні реакції» 9 КЛАС

Школа лідерів - майстер-класи

Перелік проектів на вибір для учнів 6-9 класів

Школа сайтобудування

Обираємо логотип 2022-2023Обираємо логотип 2022-2023

ВСЯ ХІМІЯ за 8 клас в 1 уроці + таймкоди

Складові аналізу медіатексту

По слідам війни, йде допомогаПо слідам війни, йде допомога

Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання)

Вхід на сайт

Заради розвитку

Рейтинг успішності

ТОП-5

КРИСТАЛ
24/7
КРЕАТИВ

Коментарі

YML

Характеристика Натрію і Хлору
Натрій: 
До речі, пане Вадиме, Ваша ідея зі створення переліку інтернет-ресурсів медіахолдингу "ВМ-НФ&qu

Я теж абсолютно так думаю. Втім, з'ясовується, що серйозні Інтернет-ресурси, а надто їх розробка

Всі, хто розвиває якийсь бренд, обов'язково повинні мати свій власний сайт, адресу якого розміщу

Ой, загубився перший рядок, він виглядав так:

Хочеш мати власний сайт?

Календар

«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

  • department