Портал шкільної преси Запорізької гімназії №19 Запорізької міської ради

 

 

Пошук

Фільтр пошуку

ВМ-НФ Запоріжжя конференція медіаосвіта конкурси АУП ЗНВК №19 Запорізький НВК №19 Шкільний Медіахолдинг Конкурс радіо Андрій Єлькін Республіка Мрія здоров'я Кристал здорові школи звіт медіаграмотність навчання відео Шевченківські пакети плакати постер HEALTHY SCHOOLS плакат безпека медіатворчість урок екологія РК медіакультура 7 клас 9 клас булінг виховна робота 8 клас основи медіаграмотності практична робота екологія Солярис Департамент освіти і науки біологія еко-марафон Вісник Мрії челендж самоврядування медіа Карантин Хімія дистанційне навчання кіноклуб

Категорії розділу

Новини від шеф-редактора ПШП [134]
Новини - 24/7 [21]
Новини початкової школи [2]
Новини інших МЦ [17]
Новини - Олімпія [18]
Новини - Бригантина [14]
Новини - Креатив [105]
Новини - Кристал [123]
Новини - Фенікс [24]
Новини - Промінь сонця [7]
Новини - Нове місто [6]
Новини - Соляріс [23]
Новини - Нью-Скіфія [12]
HEALTHY SCHOOLS [51]
Новини в рамках програми "HEALTHY SCHOOLS"

Ми у Фейсбуці

ВМ-НФ


7:04 PM
Анна Носко: Я вибираю дружбу і повагу друзів, однокласників і всіх учнів нашої школи

Кандидат на посаду Президента Дитячо-юнацької екологічної громадської організації "Республіка Мрія" Анна Носко пройшла процедуру реєстрації у шкільній виборчій комісії та готова до участі у передвиборчих перегонах.

Про це повідомили у штабі кандидата, а саме: у 7-Б класі Запорізького НВК №19.

Протягом усього життя людям доводиться вибирати. Ми вибираємо, яку музику слухати, який одяг одягати, як чинити, як жити. «Вибір формує особистість кожного з нас», - кажуть семикласники. 

В Запорізькому НВК №19 Анна Носко вчиться  з 1 класу, та, як стверджують її однокласники, вона має активну життєву позицію.

Ось що про себе розповіла Анна: 

- Дуже люблю спорт, захоплююся ним з трьох років: гімнастика, всі види танців, тхеквондо, акробатика, рукопашний бій. Регулярно беру участь у змаганнях. Маю безліч грамот. Помічник заступника старости класу.

- Які цінності ти сповідуєш? - запитуємо ми.

- Я вибираю дружбу і повагу друзів, однокласників і всіх учнів нашої школи.

- Що для тебе значить бути Президентом Мрії? 

- Я думаю, що президент "Республіки Мрія" - це, в першу чергу, такий же учень, як і всі інші. Але саме він повинен краще за всіх знати і розуміти учнів школи. Бути президентом - це величезна відповідальність за сьогодення і майбутнє кожного з нас, розвиток школи, формування шанобливого ставлення до учнів та вчителів. Президент школи зобов'язаний берегти старі традиції, зміцнювати нові, брати участь в проектах, впроваджувати сучасні технології в різні сфери розвитку школи. У цих процесах саме ви, всі і кожен учень школи, граєте найважливішу роль.

- Що потрібно зробити, щоб побудувати Республіку, мрії якої перетворюються у досяжні цілі? 

- Для початку, ми повинні зрозуміти, що не можна ділитися на «своїх» і «чужих». Ми всі, учні ЗНВК№19 - частина однієї сім'ї, справжня «Республіка Мрія». Це означає, що ми всі разом, незважаючи на наші різні погляди, повинні обов'язково берегти спільний дім, Запорізький НВК №19, піклуватися про нього, намагатися зробити його кращим, креативнішим, популярнішим і красивішим. Я буду рада бачити у своїй команді всіх учнів школи -  моїх конкурентів, активних і пасивних учнів, тих, хто тільки дізнався про вибори лідера учнівського  самоврядування,  з будь-якими ідеями. Я впевнена, що місце знайдеться для кожного.

- Але громадяни Мрії всі такі різні, й за віком, і за здібностями, і за інтересами. 

- Звичайно ж, я розумію, що потреби і бачення заходів, наприклад, в старших класах відрізняються від середніх. Я і моя команда будемо враховувати всі потреби в залежності від наших схожості та відмінностей.
_____________________________

ПРОГРАМА КАНДИДАТА В ПРЕЗИДЕНТИ РЕСПУБЛІКИ МРІЇ 
НА ВИБОРЧИЙ ТЕРМІН

- Дати можливість молодшим класам брати участь в організації різних заходів. Я вважаю важливим підключати молодші класи до організації, в першу чергу, заходів для сектора Elementary school.

- Вважаю за необхідне створити інтернет-сторінку Президента "Республіки Мрія" зі зворотнім зв'язком для питань, побажань і пропозицій.

Конкурси «Найрозумніший» і / або «Хто хоче стати мільйонером» з реальними призами. Іноді все ми стикаємося з тим, що нам важко знайти сили вивчити складний урок. Ці конкурси допоможуть додатково мотивувати до саморозвитку та  закріплення знань. Вважаю, що необхідно заохочувати учнів,  щоб вони мали якомога більш  добрі результати в навчанні або досягнення в творчих проектах, олімпіадах, спортивних змаганнях та конкурсах. Це можуть бути призи за результатами кварталу, півріччя, року. Запропонуємо створити окрему сторінку на сайті школи та на сайті Шкільного медіахолдингу «Вісник Мрії - Новий Формат»,  на яких будуть систематизовані досягнення учнів та вчителів.

Заплануємо також облаштувати  місце «Екран активності» на кшталт Банків балів в проекті «Вісник Мрії - Новий Формат», щоб це було на шкільному стенді на видному місці. Будемо своєчасно здійснювати підрахунки активностей, щоб актуалізувати інформацію стенду.

- Я за дисципліну, порядок і безпеку в коридорах, але в той же час цей простір можна використовувати для розваг, веселих естафет, ігор.  Нехай буде більше конкурсів та інших веселих заходів. Нехай будуть міні-дискотеки для малюків, середньої і старшої школи.

- Більше походів і спортивних свят.  Здоровий спосіб життя - це ціла життєва філософія. А почати можна зі спортивної активності. Я впевнена, за рік ми доб'ємося величезних результатів. Наприклад, ввести заняття Йогою.  Йога у позаурочний час  сподобається всім. Адже  всі ми дуже втомлюємося в безперервному потоці навчання. Йога дасть можливість відновити сили і гармонію

- Зробити школу, зручною і приємною для всіх. Планую підняти питання створення WI-FI зони протягом великої перерви. Це дасть можливість переглядати новини на сайті школи, на порталі шкільної преси і ФБ-сторінку школи, викладати статті і новини на сайті шкільного медіахолдингу, будучи в школі. 

- Проводити раз на рік турнір Геймерів. Світ розвивається в напрямку розвивальних інтернет-ігор. Наша школа сучасна і інноваційна. Ми не можемо залишатися осторонь. Зміст нашого турніру буде більш складний, ніж всім відомі турніри. Захід проводитиметься в два етапи. 1 етап - в конкурсний період все зможуть подати заявки. 2 етап - сам турнір, на якому гравці будуть проходити найцікавішу з точки зору інформатики гру.

- Школа безпеки. Планую зібрати групу дітей з 6 до 8 класу які розповідатимуть в ігровій формі малюкам дитячого садочку і молодшим класам правила безпеки. Для проведення цікавих заходів будемо звертатися до вчителів, старшокласників, батьків ... Школа буде вчити безпеці на практиці.

- Більше екологічних проектів. Екологічний проект «Допоможи природі» - ми будемо частіше виходити на територію школи та біля неї і прибирати її. А щоб прибирання було веселим, будемо це робити під гучну музику радіо «Республіка Мрія». Екологічний проект «Екологія - це модно»! Будемо організовувати виставки і навіть модні покази виробів, прикрас, аксесуарів, виготовлених із вторсировини або методом повторної переробки. Продовжимо встановлювати на території школи більше годівниць для птахів.

Проект «Ревізор молодший». Щомісяця буде збиратися певна група людей (до 5 осіб) і перевіряти кабінети на чистоту. Будемо знімати відео показового прибирання (своєрідні майстер-класи), метою якого буде навчити учнівську громадськість правилам гігієни та чистоти. Класи, які впоралися з перевіркою на «відмінно», будуть нагороджені пам'ятною табличкою і подякою. За підсумками року будемо вручати приз.

- Мозковий штурм «Living Library». Пошук ідей оновлення та осучаснення нашої шкільної бібліотеки.

______________________________

Хотілося б, щоб учні йшли в школу з усмішкою на обличчі. Щоб кожному подобався навчальний процес, класні і позакласні заходи!  

Я, Анна Носко, будучи Президентом, докладу всіх зусиль для цього. Зробимо Запорізький НВК№19 ще краще! 

Пам’ятайте! Допомогти зробити школу Мрії кращою, може кожен з нас!         
Голосуй за мене! Разом переможемо! 
 


Автор новинного повідомлення:
Сфера інтересів автора:
Автор фото:
Категорія: Новини - Фенікс | Переглядів: 645 | Додав: mech | Теги: Вибори Президента, кандидат, Республіка Мрія, Анна Носко, громадянське виховання | Рейтинг: 5.0/3

Слідкуйте за новинами в групі "Запорізький НВК №19"
Підписуйтесь на нашу сторінку у Facebook

Всього коментарів: 1
avatar
0
1 nikulitta • 1:13 PM, 2020-03-01
Ого яка змістовна програма! Цікаве має бути Президенство та заходи!
avatar

Новини

 

[2023-06-18]
Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!Любов Найдьонова: Щоб подолати булінг, вчіться перетворювати «мінуси» на «плюси»!

[2023-05-02]
Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!Вітаємо нашого чемпіона з перемогою!

[2023-04-30]
Згадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для УкраїниЗгадали Чорнобильську трагедію та обирали кращу стратегію розвитку енергетики для України

[2023-04-28]
Як спасати планету, дізналися учасники кіноклубної події

[2023-04-24]
22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу 22 квітня - Всесвітній день Землі! Радіо «РМ» транслювало передачу "Електронні відходи - Стоп!"

Фото


Публікації

Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.Завершилось навчання в рамках програми Доку Діє 2.0. Можна підбивати підсумки.

Контрольна робота з теми «Хімічні реакції» 9 КЛАС

Школа лідерів - майстер-класи

Перелік проектів на вибір для учнів 6-9 класів

Школа сайтобудування

Обираємо логотип 2022-2023Обираємо логотип 2022-2023

ВСЯ ХІМІЯ за 8 клас в 1 уроці + таймкоди

Складові аналізу медіатексту

По слідам війни, йде допомогаПо слідам війни, йде допомога

Поняття про оксиди, окиснення (горіння, повільне окиснення, дихання)

Вхід на сайт

Заради розвитку

Рейтинг успішності

ТОП-5

КРИСТАЛ
24/7
КРЕАТИВ

Коментарі

YML

Характеристика Натрію і Хлору
Натрій: 
До речі, пане Вадиме, Ваша ідея зі створення переліку інтернет-ресурсів медіахолдингу "ВМ-НФ&qu

Я теж абсолютно так думаю. Втім, з'ясовується, що серйозні Інтернет-ресурси, а надто їх розробка

Всі, хто розвиває якийсь бренд, обов'язково повинні мати свій власний сайт, адресу якого розміщу

Ой, загубився перший рядок, він виглядав так:

Хочеш мати власний сайт?

Календар

«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзі сайту

  • department